Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Är detta nya Tesla Model 3?

Tesla Model 3 står inför en uppdatering och nu tror en användare på Reddit att han har tagit en bild på den kommande amerikanen.

Tesla Model 3 står inför en uppdatering och nu tror en användare på Reddit att han har tagit en bild på den kommande amerikanen.

Text: Simon Hallenslev
Foto: Reddit /ffiarpg

Tesla har varit på hugget den senaste tiden med den ena prisjusteringen efter den andra. Nu riktas blickarna mot dem igen, men på ett sätt som de nog helst hade velat undvika.

På Reddit, i ett Tesla-forum med 2,2 miljoner användare, har användaren ffiarpg lagt upp en bild på en bil som omisskännligt liknar en uppdaterad Model 3.

Det användardrivna mediet Reddit är en grogrund för många konspirationer och osanningar, så denna läcka ska tas med en nypa salt. Trots detta har bilden redan genererat en del publicitet i internationella Tesla-forum.

Verklig eller falsk?
Bilden lades upp med den enkla texten: ”Model 3 Refresh” utan ytterligare förklaring om var bilden togs och av vem. Om det senare skulle avslöjas är det troligt att det skulle leda till en uppsägning…

Huruvida den här läckan är äkta eller falsk kan du bedöma lika bra som jag. Jag noterar dock bilens formspråk, som är mycket likt hur den nyligen uppdaterade Tesla Model S ser ut – liksom konceptbilen Tesla Roadster.

Med andra ord, om det är en helt ny Tesla Model 3 på bilden finns det några ganska betydande designförändringar.

Det finns bland annat nya strålkastare, en ny främre stötfångare och nya hjul. I det tidigare nämnda Tesla-forumet, r/Teslamotors, diskuteras också om model 3 kan ha fått en ny centerskärm, likt model S, eller möjligtvis head-up display?

Det är säkert att en ny är på väg. Flera Model 3 har setts i full kamouflage i Kalifornien. Huruvida den nya Model 3 ser ut som den som fångats på bilden här får tiden utvisa när kamouflagen släpps.

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com