Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Landskrona Bilcenter

Välkommen till ett innovativt engagerat och erfaret team. Vi arbetar inte bara med bilar, vi arbetar med människor och deras upplevelser. Det innebär att du som kund, oavsett om du ska köpa eller sälja alltid står i fokus.

Vi har en mångårig erfarenhet och stor passion för exklusiva fordon. Med mer än 20 års erfarenhet inom branschen har vi arbetat upp och etablerat kontakter och samarbeten runt om i Europa. Det innebär att du som kund får ett breddat nätvärk både när det gäller inköp, försäljning och/eller förmedlingsuppdrag.

Att sälja ett exklusivt fordon rätt utan erfarenhet är en tidskrävande & utmanande
Vi förstår att det kan kännas utmanande och tidskrävande att försöka sälja ett exklusivt objekt själv. Med oss på Landskrona bilcenter får du som kund alltid valuta för pengarna och garanterad försäljning inom avtalsperioden. I det fall vi känner att vi inte kan förmedla ditt fordon inleder vi heller inget uppdrag. På så vis kan du vara trygg och säker när vi tagit oss ann ditt uppdrag.

Vi hjälper dig att sälja din bil genom oss och vi tar da hand om allt som har med affären att göra från start till slut. Bland annat erbjuder finans, rekond, professionell fotografering och annonsering.

Betala enbart för resultat – Unik försäljningsgaranti utan risk eller onödiga kostnader

Syftet är att du som kund ska få en enkelt, trygg och garanterad försäljning. Till skillnad från våra konkurrenter har vi gjort det enkelt. Glöm startavgifter eller kommissioner. Du betalar enbart för resultat, inget annat!

DETTA GARANTERAR VI
Innan uppstart kommer vi överens om ett fast försäljningspris
Vi kommer överens om ett datum för senast betalningsdag av ert fordon oavsett om bilen är såld eller inte (generellt 60 dagar)
Vi upprättar ett garantiavtal vilket berättigar dig betalning om bilen inte blivit såld.
Du betalar aldrig för transport kostnader eller rekond. Du betalar aldrig en enda krona förens din bil är såld.

Vid intresse hör mer med en säljare! Maila eller ring oss! Varmt välkomna.

Org.nr:
559290-2331
Adress:
Malmövägen 29
261 51Landskrona

Kontakta oss

   Skicka en kopia till mig
GDPR badge Företaget som du kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer här.

Fordon från Landskrona Bilcenter

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com