Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Officiell: Nya skogsmullebilen Skoda Octavia Scout

Nu visar Skoda upp skogsmulleversionen Octavia Scout.
Modellen får offroad-look, högre markfrigång och fyrhjulsdrift.
Bilen får dra ända upp till 2000 kg.

Nya Skodan, som endast finns som kombi får bland annat hasplåtar och 15 mm högre markfrigång. Utrustad med en 2.0 TDI-motor på 200 hk kan den dra ett släp med en vikt på upp till 2.000 kg.

Den nya 2.0 TDI-motorn levererar 200 hk och ett vridmoment på 400 Nm och är modellseriens kraftfullaste dieselmotor någonsin. Bilen går att få både som tvåhjuldriven och fyrhjulsdriven. Skoda lanserar även en 2.0 TDI-motor med en effekt på 115 hk, en 1.5 TSI som utvecklar 150 hk – bägge kombineras med en 6-växlad manuell växellåda – och en e-TEC-version av 1.5 TSI med en 7-stegad DSG-växellåda och mildhybridteknik.

Dessutom kan man välja mellan någon av toppmotorerna i utbudet – 2.0 TSI (190 hk) och 2.0 TDI (200 hk) – och en 2.0 TDI (150 hk). Alla kombineras som standard med 4-hjulsdrift och en 7-stegad DSG-växellåda.

Interiört sett handlar det om samma upplägg som vanliga Octavia. Instrumentpanelen består av moduler i flera nivåer med en upp till 10 tum stor fristående display i mitten. Det som skiljer är Scoutloggor på sätena och panelen. Dessutom kommer bilen med pedaler i aluminium finish.

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com