Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Kolla vilka som dyker upp mitt i trafiken i en Cybertruck

Inte undra på att det här ekipaget väckte uppmärksamhet i trafiken.
Tänk dig att möta Jay Leno och Elon Musk mitt i trafiken i nya Tesla Cybertruck.
Inom kort dyker både Cybertryck och Elon upp i tv-programmet Jay Lenos garage.

I närheten av Space X:s huvudkontor dök Elon Musk upp i en Cybertruck med ingen mindre än programledaren Jay Leno vid ratten i fredags (eller är det flygplansspakar?)
Färden observerades av vakna medbilister som snabbt publicerade filmer och bilder på Instagram. Elon Musk vinkade till publiken när han hade blivit igenkänd.

Bilderna visar också hur stor Cybertruck är i förhållande till den övriga trafiken – och passagerarna i bilen. De omgivnade bilarna ser mycket små ut i förhållande till trafiken, och Elon Musk som är 188 cm lång ser liten ut i bilen.

Tesla Cybertrucken hade sällskap av en del följebilar. På en svart pickup satt en kamera som filmade bilen i trafiken monterad, och även en Model 3 följde med ekipaget.

Enligt ryktena planerar Jay Leno ett Tesla-special där både Cybertruck och nya suv:en Model Y dyker upp i samma program. Jay Leno har dock inte bekräftat när programmet ska sändas.

Enligt ryktena i USA ska Model Y börja levereras redan inom ett par veckor, något som ytterligare kan bidra till Teslas höga aktiekurs om det är sant.

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com