Redaktionen tipsar

5 gula drömbilar du inte får missa i påsk

Har du också pippi på gulingar?

Har du också pippi på gula bilar? Men vad passar bättre än en guling nu till påsk? Här är 5 drömbilar till salu just nu – som kan rädda både påsken och sommaren.

Faktum är att gula bilar hör till de som säljer allra snabbast på Blocket. Bara gröna bilar säljer snabbare. Det finns en målgrupp som gärna vill ha en gul bil, och utbudet är begränsat, så därför säljs de snabbt när de väl läggs ut till försäljning.

Så här till påsk har vi på BytBil och Blocket Fordon vaskat fram fem av de läckraste gula påskbilarna. Se och njut – glad påsk!


Har du 800 000 kr över? Då kan du få en mycket fin  Jaguar E-type Serie 3 med V12:a automat och servo. Riktigt pigg och rolig att köra. Bilen är renoverad på 90-talet och enligt säljaren sparsamt använd efter detta. Hardtop och soft top ingår i köpet.
Se alla bilder och fakta här.


Mazda MX-5 Miata är en av de roligaste bilarna som finns att köra, trots begränsad motoreffekt och en enkel konstruktion. Fråga bara Christian von Koenigsegg som nyligen köpte tillbaka sin ungdoms Miata. Han har inspirerats av modellen när han byggt sina superbilar. Och ännu roligare och läckrare blir det förstås om bilen är gul. Den här har dessutom en utbytt ljuddämpare som gör att den lilla fyran mullrar gött.

Se alla bilder och fakta här


Pontiac Firebird med targatak är en riktigt härlig vår- och sommarbil. Är den gul så piggar det upp extra mycket. Det här exemplaret är riktigt prisvärt och körklart, även om den fordrar lite jobb om du vill ha den helt i toppskick.

Se alla bilder och fakta här


Vad är mer svensk påsk än en 855 T-gul? Det ska vara små kycklingar och påskägg då. Den här pärlan är bara till salu under påskhelgen, så passa på att slå till nu. Söljaren kallar den för påskgodis och vi kan bara hålla med. Bilen har all sedvanlig utrustning som en T5-R ska ha, såsom alcantara och skinnklädsel på sportstolarna.

Se alla bilder och fakta här


En gul Porsche Boxster som precis tinat fram från vinteridet i Härjedalen. Det kan man kalla ett påskfynd. Särskilt om den bara gått 8100 mil, har servicebok och har ny vattenpump och kombirem med mera. Enligt säljaren får man leta efter en finare Porsche Boxster. Enligt bedömare är äldre Boxster en av de bilmodeller som kommer öka mest i värde de närmaste åren.

Se alla bilder och fakta här

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com