Affärsbil AB

affarsbil.se

- Kompetens, du får i dina kontakter och affärer med oss ett kompetent utbyte av högsta klass. Vi har arbetet med bilar och tillhörande tjänster under fyra decennier. Det har gett oss kännedom och erfarenhet, väl så viktig faktor att väga in i ditt beslut vid köp av bil.

- Kunskap, vi har full kännedom om bilarnas historik, den största osäkerhetsfaktorn när du köper begagnad bil. Vi vet också hur efterfrågan på marknaden ser ut, hos oss hittar du rätt bill till rätt pris.

- Konkurrenskraft, vi vet vilka modeller som efterfrågas mest, och, hur dessa ska vara utrustade för att vara attraktiv även när du sen säljer bilen. Detta minimerar värdeminskningen, den enskilt största delen i ett bilköp.

Vänligen observera att vi endast genomför i förhand bokade visningar. Bokas på 08-7140538. Öppettider, helgfria vardagar: 9-17:00.

Vi tillämpar en kontantfri miljö, det innefattar även Swish och kortbetalning. Genomförandet av affär sker via banköverföring, antingen i kombination med finansiering, leasing eller avbetalning, eller i sin helhet.

Känn Er varmt välkomna!

Adress:
Bogårdsvägen 45A
12862 Sköndal

Kontakta oss

   Skicka en kopia till mig
GDPR badge Företaget som du kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer här.
Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com